LOC Zeggenschap in zorg

April 2011

Kwaliteit voor mensen die afhankelijk zijn van zorg.

De klant

LOC Zeggenschap in zorg is een landelijke cliëntenorganisatie die de belangen behartigt van ruim tweeduizend medezeggenschapsorganen in verschillende sectoren van verzorging en maatschappelijke dienstverlening.

De vraag

Online interactie met de doelgroepen speelt voor LOC een essentiële rol in de communicatie met haar achterban. LOC heeft Fullmoon gevraagd haar nieuwe website te realiseren die deze rol optimaal ondersteund.

De oplossing

In haar nieuwe website maakt LOC haar omvangrijke informatiebestanden beter toegankelijk voor de verschillende doelgroepen. De informatie is beter ingedeeld en kan gevonden worden via een algemene zoekfunctie, via zoeken op onderwerp en ook via sectorpagina's. Daarbij wordt de mogelijkheid geboden om aan dossiervorming te doen door het koppelen van content uit de diverse onderdelen van de site: nieuwsberichten, weblogs, inhoudelijke pagina's maar ook forum-berichten.

De website ondersteunt verder op diverse manieren de dialoog met de gebruiker: via een forum, reactiemogelijkheden bij onder andere nieuws en de weblogs en een e-mail nieuwsbrief. Natuurlijk is er daarnaast een koppeling met de LOC-accounts op de sociale media.

Brochures en publicaties kunnen direct worden gedownload of besteld in de webwinkel.

deel

Een website, app, magazine, advies of workshop?
Vrijblijvende offerte?