Optimalisatie

We helpen je de effectiviteit van je site of online applicatie te vergroten. Onder meer door toegankelijk te bouwen (drempelvrij), zoekmachine-optimalisatie (SEO) en gebruiksonderzoeken. Net zoals een mens eerst honger en dorst zal stillen voordat tot zelfontplooiing kan worden overgegaan (volgens Maslov), zo zal de functionele basis van een website goed moeten zijn voordat we bezoek en conversie kunnen optimaliseren. We helpen daar graag bij.

Lees meer over de niveaus van website optimalisatie in de blog: Van functioneel tot effectief.

Gevonden worden

Gevonden worden

Zorg dat jouw webpagina's hoger in de zoekresultaten komen te staan (SEO) in drie stappen: maak een trefwoordenanalyse, optimaliseer teksten en structuur van de site en bouw aan je populariteit (linkbuilding).

Meer over zoekmachineoptimalisatie

Gebruiksonderzoek (Usability testing)

Gebruiksonderzoek (Usability testing)

Doet de website ook wat je ervan verwacht? Zou het misschien (veel) beter kunnen? En hoe goed ken je je bezoekers eigenlijk? Een onderzoek naar het gebruik van je website levert altijd nuttige en verrassende inzichten op!

Meer over gebruikersonderzoek (usability testing)

Toegankelijk zijn

Toegankelijk zijn

Een toegankelijk website biedt informatie en functies die voor alle bezoekers bereikbaar zijn. Bovendien is een toegankelijke website beter vindbaar én mobiel goed bereikbaar. Fullmoon is erkend als toegankelijk bouwer.

Meer over een toegankelijke site

Gratis Quickscan

Benieuwd naar onze mening over uw site?

Vraag gratis en vrijblijvend de Quickscan voor uw website aan.

Meer weten over hoe je website effectiever kan zijn?
Contact opnemen