Websites ontwikkelen

Fullmoon Simply Interactive brengt organisaties online met aansprekende websites en internettoepassingen. We doen dit al sinds het internet de wereld veroverde. We helpen organisaties hun doelgroepen te bereiken en een duurzame band met hen te smeden. We zorgen ervoor dat systemen op een zinvolle manier worden gekoppeld. Zodat je online optimaal communiceert op basis van de juiste data. Natuurlijk met een attractief designpassend bij de doelgroep en de doelstellingen van de website. 

Websites koppelen aan datasystemen

Websites koppelen aan datasystemen

Fullmoon verbindt content met data: we begrijpen jouw business-vraag en de communicatie met klanten. We creëren aansprekende websites en internettoepassingen die jouw merk verbinden met de doelgroepen en de stakeholders. 

Meer over bouwen op maat

Platform & content management         

Platform & content management         

Wij bouwen graag in het gebruiksvriendelijke CMS Xsite, maar hebben ook ruime ervaring met WordPress. Standaard functies kunnen aangevuld worden met modules en maatwerk. We testen daarbij voortdurend op de meest populaire systemen en browsers.

Meer over het bouwen van sites

User interface design

User interface design

Wanneer we de eindgebruiker voldoende hebben leren kennen en de uitgangspunten voor de look and feel zijn vastgesteld kunnen we aan de slag met het ontwerp van de user interface: het interactieontwerp en het grafisch ontwerp.

Meer over user interface design

Responsive & mobiel

Responsive & mobiel

Websites worden steeds meer op mobiele devices zoals tablets en smartphones bekeken. En uiteraard wil je dat jouw website overal goed op getoond wordt. Kies daarom voor een responsive design of een mobiele versie van je website.

Meer over responsive en mobiel

Meer weten over bouwen, cms, maatwerk of onderhoud?
Neem contact op