Platform & content management

Wanneer het user interface design is goedgekeurd kan het bouwen beginnen. Fullmoon bouwt zelf maar werkt voor de implementatie van enterprise systemen ook regelmatig samen met developers van onze klanten en met gerenommeerde ICT partners. Het ontwerp wordt geïmplementeerd in een content management systeem. Standaard functies kunnen daarbij worden aangevuld met modules en maatwerk. Tijdens het programmeren wordt de ontwikkelversie van de applicatie voortdurend getest op de meest populaire systemen en browsers.

Content management

Content management

Wij werken graag met ons gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) Xsite, maar hebben ook ruime ervaring met WordPress implementaties.

Lees meer over Xsite
Lees meer over WordPress

Na oplevering

Na oplevering komt de site in de onderhoudsfase waarin deze nog voortdurend kan worden geoptimaliseerd.

Content management op maat

Content management op maat

Met een content management systeem (CMS) heb je de mogelijkheid zelf je website te onderhouden, uit te breiden en up-to-date te houden. Ook al zijn wij bij Fullmoon trots op het gebruiksgemak en de mogelijkheden die ons eigen Fullmoon CMS Xsite biedt, we werken ook graag met andere content management systemen. Zo hebben we ruime ervaring met WordPress websites. Voor ieder traject is een eigen afweging te maken. Wij adviseren u graag hierin.

Lees meer

Meer weten over bouwen, cms, maatwerk of onderhoud?
Neem contact op