Onderhoud en beheer

Onderhoud

Onderhoud

Voor het onderhoud van de website kan na oplevering en overdracht een onderhoudscontract of strippenkaart afgesloten worden. Het onderhoud betreft aanpassingen
aan de templates en alsmede beperkte functionele aanvullingen op het CMS Xsite. Fullmoon kent onderhoudscontracten in twee vormen: het abonnement en de strippenkaart.

  • Abonnement
    Het is mogelijk om een onderhoudscontract voor een vast aantal uren per maand af te sluiten. Omdat er vooraf in de planning rekening wordt gehouden met deze onderhoudsuren is het mogelijk opdrachten zeer snel te realiseren.
  • Strippenkaart
    Er wordt vooraf een bepaald aantal onderhoudsuren ingekocht. Deze uren kunnen gedurende een jaar worden opgenomen.

Beheer

Beheer

Fullmoon host nagenoeg alle sites die we voor onze klanten ontwikkelen. Uw voordeel is dat wij daarbij volledige verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het optimaal functioneren van uw website. U hoeft in dat geval zelf geen contact te onderhouden met een hosting provider.
Inkoop van extra bandbreedte, het aanvragen of verhuizen van domeinnamen. Dat doen wij voor u. Wij hebben daarbij zeer goede afspraken met de door ons geselecteerde partner zodat wij u het hoogste serviceniveau kunnen bieden. 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Voordelen Fullmoon hosting

Meer weten over bouwen, cms, maatwerk of onderhoud?
Neem contact op