Digitale magazines maken

Periodieke online publicaties zoals digtale magazines zijn een uitgelezen instrument om regelmatig in contact te blijven met je doelgroep en deze niet alleen te informeren maar óók te inspireren. Door digitale magazines niet geïsoleerd maar in samenhang met je website en social media te ontwikkelen, creëer je het ideale platform om je doelgroep online aan je te binden.

Fullmoon heeft het online magazine CMS Magzmaker ontwikkeld waarmee je snel en gemakkelijk zelf fraaie pagina's kunt maken.

Online magazines maken met Magzmaker

Online magazines maken met Magzmaker

Met het online magazine CMS Magzmaker maak je webapps waarmee je in één keer je lezers op alle platforms bereikt. En je hoeft zelf geen HTML5 te kennen om fraaie pagina's te kunnen maken.


Alles over Magzmaker vind je op Magzmaker.com

Op weg naar je eigen online magazine

Op weg naar je eigen online magazine

Stel zélf je magazine samen. Met ‘drag en drop’ positioneer je eenvoudig tekstblokken, afbeeldingen, animaties en video's op de pagina. Of laat het aan ons over. Op basis van je huisstijl ontwerpen wij een 0-nummer waarmee je aan de slag kan. Of, als je wilt, dan nemen we je ál het werk uit handen.
Meer over online magazines maken

Trainingen

Er zijn CMS-trainingen waarbij je leert op basis van het 0-nummer nieuwe edities samen te stellen maar ook trainingen voor online magazine designers. Alles wat je moet weten om alles uit Magzmaker te halen en zelf schitterende templates te ontwerpen en implementeren.

Support & FAQ

Magzmaker heeft een uitgebreide support site, waar je alle ondersteuning vindt om het beste uit jezelf en je magazine te halen. Aanvullend zijn er mogelijkheden voor persoonlijke ondersteuning bij aanpassen en maken van templates, incl. telefonische support.

Online magazines zijn essentieel

Organisaties communiceren steeds inhoudelijker, zeker op internet. Voor content marketing gebruiken ze meestal hun website, gecombineerd met e-mail nieuwsbrieven en social media. Volgens ons mis je dan een kans om een echt rijke ervaring te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat een online magazine, in samenhang met je website en social media, onontbeerlijk is om je doelgroep inhoudelijk aan je te binden. Om dit binnen het bereik van iedere organisatie te brengen, heeft Fullmoon Magzmaker ontwikkeld: een CMS om online publicaties te creëren, voor tablet en pc, gebaseerd op HTML5.

Zullen we daar eens een goed gesprek over hebben?

Neem contact op

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van Magzmaker?
Bekijk Magzmaker.com

7 voordelen van een online magazine

Whitepaper over de voordelen van een online magazine voor de contentmarketing van organisaties.

Vraag aan

 

7 keuzes rond een online magazine

Whitepaper over de keuzes waarmee je te maken krijgt wanneer je een online magazine wilt.

Vraag aan

Meer weten? Bel ons op 020 5210052. Of stuur een mail naar
Herman van Oorschot