Magzmaker - the HTML5 magazine CMS - in betatest

Door: Herman van Oorschot op 12 september 2013

Magzmaker - the HTML5 magazine CMS - in betatest

Magzmaker is het door Fullmoon ontwikkelde en op Xsite gebaseerde CMS, dat het mogelijk maakt om zelf digitale magazines en andere digitale publicaties zoals jaarverslagen of presentaties samen te stellen. Magzmaker is gebaseerd op de nieuwe webstandaard HTML5 waardoor het mogelijk is om een online magazine één keer op te maken en daarna te publiceren voor alle platforms: PC, tablets die draaien onder iOs, Android etc.

Magzmaker verschilt van Xsite in die zin dat ontwerpers zelf templates voor magazines en andere publicaties kunnen maken. Op basis van die templates stel je de edities van je publicatie samen.

Na een klein jaar ontwikkelen is Magzmaker nu in een besloten betatest. Samen met vijf bladenmakers zijn we templates aan het ontwikkelen voor onder andere een beurskrant, twee vakbladen, een jaarverslag en een relatiemagazine.  Met die voorbeelden kunnen we de kracht van Magzmaker laten zien aan uitgevers, bladenontwerpers en andere communicatiespecialisten die geïnteresseerd zijn in het eenvoudig, snel en voordelig maken van digitale publicaties.

Parallel aan de betatest ontwikkelen we ook cursussen voor zowel magazine designers als webredacteuren om magazine templates en edities te maken. Deze cursus zal ook als e-learning module beschikbaar komen. 

deel

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van Magzmaker?
Magzmaker.com

Reageer op deze blog

Type het getal DERTIEN in cijfers.