Workshops

Fullmoon heeft op basis van zijn expertise en ervaring verschillende workshops ontwikkeld. We passen deze cursussen graag aan de specifieke omstandigheden binnen een organisatie en aan de wensen van de medewerkers. De workshops kunnen zowel ‘in company' als bij Fullmoon worden verzorgd. Het meest effectief is een groepsgrootte van 5 tot 8 personen.

Online strategie en concept

Online strategie en concept

In de workshop 'Online strategie en concept' bepalen we samen met de deelnemers hoe hun organisatie interactieve media op effectieve wijze kan benutten. Wat is de doelgroep? En wat zijn de doelstellingen van de organisatie op internet? Daar draait het om in deze interactieve workshop.
Lees meer

Contentbeheer

Tekst, afbeeldingen, video, audio, maar ook de menu's, de achtergronden, banners, hyperlinks; allemaal content. Een planmatige aanpak van de productie, publicatie en het beheer van nuttige, bruikbare content bereik je het beste en het eenvoudigste door het opstellen en het gedisciplineerd bijhouden van een contentmatrix.
Lees meer

Schrijven voor het internet

Schrijven voor interactieve media is een vak. Om uw bezoekers te binden zijn een heldere navigatiestructuur en bondige, to-the-point geschreven teksten een must. Ook voor de vindbaarheid en toegankelijkheid van uw site!
Lees meer

Sociale media en de website

Sociale media en de website

Internetcommunicatie beperkt zich niet langer tot uw eigen website. Ook uw klanten brengen een steeds groter deel van hun internettijd door op sociale netwerken (social media) als Facebook, LinkedIn, Twitter, Hyves en YouTube. Daar worden interesses en informatie gedeeld met gelijkgestemden.
Hoe zorg je ervoor dat je als organisatie betrokken wordt in dat gesprek? Dat is de vraag die we beantwoorden tijdens de workshop ‘Sociale media en de eigen website' die we hebben ontwikkeld voor onze klanten en andere relaties.
Lees meer

Website optimalisatie

Website optimalisatie

In de cursus 'Website optimalisatie' oefenen de deelnemers aan de hand van een stappenplan met de verschillende aspecten van een optimaal functionerende website: het functioneel niveau, de Vindbaarheid, de toegankelijkheid, de gebruiksvriendelijkheid (usability) en de conversieoptimalisatie
Lees meer

Meer weten? Bel ons op 020 5210052. Of stuur een mail naar
Herman van Oorschot