Erasmus MC

Juni 2012

AndriesQ verandert de zorg. Professionals in debat: doe mee!

De klant

Erasmus MC. Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Daarvoor staat het Erasmus MC. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg.

De vraag

De zorg kan zoveel beter. Niemand die dat beter weet dan de professionals die een groot deel van hun leven geven aan de zorg voor hun medemens. De verhalen van professionals verdienen het om te worden verteld en gehoord. Fullmoon is gevraagd een platform te bouwen waarop de deze verhalen een plaats krijgen.

De oplossing

Op www.andriesq.nl (vernoemd naar de Andries Querido, arts en oprichter van de medische faculteit in Rotterdam) delen zorgprofessionals hun zorgen: over bureaucratie, over angst en veiligheid en over nog veel meer.
De website biedt een inspirerende visie op de toekomst van de zorg en zet een agenda uit hoe deze te bereiken en nodigt daarbij de bezoekers uit om zich te informeren en mee te discussiëren over de onderwerpen, doelen en uitgangspunten die de toekomst van de zorg bepalen.
Daartoe biedt de site optimaal inzicht in de gedefinieerde doelstellingen en pijlers en de informatie die op het kruispunt van beide te vinden is. Informatie wordt gepresenteerd in de vorm van blogs, stellingen, peilingen, video’s en verwijzingen naar relevante bronnen. Bezoekers kunnen te allen tijd reageren op blogs, stellingen en andere informatie voor zover dat relevant is: stemmen op een poll, waardering toekennen aan stellingen, etc.

deel

Een website, app, magazine, advies of workshop?
Vrijblijvende offerte?