Blogmodule in Xsite

Door: Renate Sombroek op 25 januari 2011

Blogmodule in Xsite

Een blog (of weblog) is een krachtig communicatiemiddel. Op uw blog kunt u persoonlijke ervaringen en opinies kwijt en deelt u informatie over die onderwerpen waarover u veel kennis heeft. Uw bezoekers kunnen direct op uw blog reageren. Zo bevordert u de interactieve mogelijkheden van uw website en stimuleert u daarbij een persoonlijke band met uw bezoekers. De bijdragen zijn immers niet anoniem of ‘van de redactie' maar worden op persoonlijke titel geschreven. Uw lezers waarderen u om uw kennis en gaan met u in gesprek. De mening van uw lezers over uw organisatie, producten en diensten is bijzonder waardevol. Zo leert u uw doelgroep beter kennen en dit biedt u weer mogelijkheden om (nog) beter in te spelen op hun wensen en behoeften.

Het Xsite blog is opgezet in de stijl en met de mogelijkheden van het bekende en veelgebruikte WordPress. Binnen Xsite kunt u echter werken op de bekende gebruiksvriendelijke manier. Uw blog is volledig geïntegreerd in uw website en alle posts worden opgenomen in de zoekresultaten.

Toch een voorkeur voor een WordPress blog? Dat kunnen wij ook voor u implementeren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer over Xsite modules.

deel

Meer weten? Bel (020 52.100.52) of mail ons of ga naar
het contactformulier

Reageer op deze blog

Type het getal EEN in cijfers.