Onderhanden werk april / mei 2013

Door: Renate Sombroek op 19 april 2013

Onderhanden werk april / mei 2013

Fullmoon werkt deze voorjaarsmaanden enthousiast aan - ondermeer - de volgende projecten:

Een nieuwe website voor het Nederlands tandartsenblad (NT) als onderdeel van de vernieuwde crossmediale strategie van het NT. Hierbij werkt Fullmoon samen met Curve Mags & More dat de papieren versie van het blad ontwerpt. Naast de website, die we in Drupal bouwen, zal er ook een digitale versie van het magazine komen. De rol van de website naast het magazine is het bieden van de actualiteit en een thematische ordening van eerdere artikelen uit het blad als naslagwerk.

In samenwerking met onze partner L&dJ zullen we op korte termijn een WordPress gebaseerde actiesite realiseren voor één van haar relaties. Door te werken met standaard plugins van WordPress en de vormgeving zoveel mogelijk te baseren op een WordPress theme kan heel snel resultaat worden bereikt .

Voor een snelgroeiende uitgeverij, gespecialiseerd in business-to-business communties werken we werken aan een knowledge base. Ook deze applicatie wordt gerealiseerd in WordPress. Een applicatie toegankelijk op de mobiele platforms die dé leidende informatiebron voor professionals in Nederland zal zijn met hoogwaardige en betrouwbare praktijkcontent.

Voor Kunstgebouw, dat de cultuureducatie in het primair onderwijs in Zuid-Holland verzorgt, bouwen we aan het Kunstmenu. Het Kunstmenu helpt docenten met de voorbereiding en uitvoering van de lessen rondom kunstactiviteiten. Daarnaast biedt het Kunstmenu aan de leerlingen de mogelijkheid om op de computer opdrachten uit te voeren die te maken hebben met de kunstactiviteit die zij in de klas aangeboden krijgen. Eerder ontwierp Fullmoon voor Kunstgebouw het Cultuurme.nu.

Een andere samenwerking met L&dJ is die voor Quarantainenet. Quarantainenet is gespecialiseerd in de ontwikkeling van tools op het gebied van netwerkbeveiliging en netwerkbeheer en richt zich daarbij met name op instellingen in de zorg, het onderwijs en bij de overheid. L&dJ ondersteunt Quarantainenet bij haar online en offline PR activiteiten. Fullmoon heeft voor Quarantainenet een nieuwe website in Xsite gerealiseerd. De site wordt momenteel gevuld en zal binnenkort worden gelanceerd.

deel

Heb je een vraag? Of wil je gebeld worden?
Contactformulier

Reageer op deze blog

Type het getal TIEN in cijfers.