Kwintes

December 2012

Delen van idee├źn, visie en feedback op het intranet

De klant

Kwintes ondersteunt mensen met een psychische of sociale kwetsbaarheid bij wonen, werken, leren en recreëren. Kwintes gaat samen met Winvision haar intranet vernieuwen. Winvision is voor een groot aantal zorginstellingen de gesprekspartner op niveau voor geïntegreerde ICT oplossingen in de zorg.

De vraag

In het kader van de vernieuwing van haar intranet door Winvision heeft Kwintes Fullmoon gevraagd om het interaction design en de grafische vormgeving van het intranet vorm te geven.

De oplossing

Uit de workshop is naar voren gekomen dat Kwintes een organisatie is die wat voor mensen wil betekenen. Belangrijk is dat iedere medewerker hier aan bij moet kunnen dragen. Bijvoorbeeld door ideeën te ontwikkelen en te delen waarmee Kwintes haar dienstverlening nog beter kan maken. Kwintes wil een open organisatie zijn waar ideeën, visie en feedback worden gewaardeerd. Het intranet speelt hierin een faciliterende rol. Dit heeft geresulteerd in een ontwerp waarbij de medewerker centraal staat en zijn feedback en ideeën gemakkelijk kenbaar kan maken.

Het ontwerp is door Winvision geïmplementeerd op basis van SharePoint.

Het intranet van Kwintes is niet openbaar toegankelijk.

deel

Meer weten over user centered design?
Neem contact op