Sharepoint

Sharepoint

De keuze voor het SharePoint-platform biedt organisaties een solide basis voor kennisdeling en online samenwerking. Sharepoint wordt daarom vaak toegepast bij implementaties van een intranet of portal binnen organisaties maar is (daarnaast) ook in gebruik voor websites.
Om online samenwerking succesvol binnen uw organisatie te introduceren en te verankeren is het cruciaal om bij het opzetten van uw intranet van de gebruiker uit te blijven gaan (user centered design). Houdt daarom in uw plannen rekening met een investering in een communicatie- en adoptieplan naast de investering in de technische implementatie. In de praktijk komt het effectief benutten van het intranet vaak neer op het slaan van een brug tussen de IT-afdeling en de afdeling communicatie.

Fullmoon als partner in Sharepoint implementaties

Fullmoon als partner in Sharepoint implementaties

Fullmoon kan helpen uw portal effectief en daarmee uw investering rendabel te maken. Op verschillende punten in het proces bieden wij een communicatieve aanvulling op de technische Sharepoint implementatiepartner:

  • Conceptfase: workshop online strategie en concept
  • Implementatiefase: User interface design (interactie ontwerp en grafisch ontwerp)
  • Opleveringsfase: Gebruiksonderzoek en adoptie-ondersteuning

Lees meer

Vier uitgangspunten voor effectief intranet ontwerp

Vier uitgangspunten voor effectief intranet ontwerp

Fullmoon gelooft dat het succes of falen van een intranet staat of valt met het concept, het gebruiksgemak en het design van het intranet. De gebruikers moeten ‘getriggerd’ worden. Een succesvol intranet is: gepland, bruikbaar, mooi en nuttig.

Lees meer