Dordrecht Marketing

Oktober 2017

Digitaal magazine over evenementen, toerisme, cultuur, wonen en werken in Dordrecht

Dordrecht Marketing is de citymarketingorganisatie van de stad Dordrecht en de omliggende regio. De nadruk ligt daarbij in het bijzonder op de thema’s evenementen, toerisme, cultuur, wonen en werken. Een belangrijk onderdeel hiervan is het bij (regio)bewoners positioneren van de stad Dordrecht als het centrum van de regio.

Het blad Dordrecht Maggezien speelt daarbij een belangrijke rol. Vanaf najaar 2017 verschijnt Dordrect Maggezien als een online magazine. Dordrecht Maggezien koos voor Magzmaker om de look and feel van print magazine zo dicht mogelijk te benaderen en alle extra's van een online magazine te benutten. Fullmoon creëerde hiervoor de maatwerk templates waarna Dordrecht Marketing zelf de vervolgedities voor zijn rekening zal nemen.

deel

Meer weten over digitale magazines maken?
Digitale magazines

Magzmaker - het online magazine CMS

Magzmaker-logo-180-witMet Magzmaker maak je webapps waarmee je in één keer je lezers op alle platforms bereikt. En je hoeft zelf geen HTML5 te kennen om fraaie pagina's te maken.
Alles over Magzmaker vind je op Magzmaker.com

Magzmaker magazine

Mis niets van de ontwikkelingen rond Magzmaker en online magazines. Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe edities van het Magzmaker magazine!