Der Kreis / De keukenspecialist

April 2014

Inspirerend magazine dat lezers in de stemming brengt voor een nieuwe keuken

De klant

Der Kreis is een belangenorganisatie van zelfstandige ondernemers die zich hebben verenigd om op vrijwillige basis samen te werken op het gebied van inkoop en marketing binnen de keukenbranche. Onderdeel van de dienstverlening is het magazine "In the mood" waarmee aspirant kopers inspiratie op kunnen doen en in de stemming gebracht worden voor de aankoop van een nieuwe keuken.

De vraag

Het papieren magazine "In the mood" omzetten naar een digitale variant, die op regelmatige basis door Der Kreis kan worden aangepast en aangevuld. Zo is het blad altijd up-to-date en direct toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

De oplossing

Fullmoon heeft voor Der Kreis templates ontwikkeld in het online magazine CMS Magzmaker met speciale aandacht voor het attractief presenteren van keukens en bijzondere keukenoplossingen. Op basis van de templates kunnen op eenvoudige wijze nieuwe pagina's van door de webredactie gevuld en aan het magazine toegevoegd worden. De templates zijn met Der Kreis besproken en vervolgens geoptimaliseerd voor gebruik. Na het volgen van de cursus voor webredacteuren kan Der Kreis zelf aan de slag gaan.

deel

Meer weten over digitale magazines maken?
Digitale magazines

Magzmaker - het online magazine CMS

Magzmaker-logo-180-witMet Magzmaker maak je webapps waarmee je in één keer je lezers op alle platforms bereikt. En je hoeft zelf geen HTML5 te kennen om fraaie pagina's te maken.
Alles over Magzmaker vind je op Magzmaker.com

Magzmaker magazine

Mis niets van de ontwikkelingen rond Magzmaker en online magazines. Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe edities van het Magzmaker magazine!