Eyeon

April 2014

Forecasting and Planning Magazine

De klant

Vooral grote organisaties profiteren van het optimaliseren van hun planningsprocessen. Een kwestie van schaalgrootte. Als je op een miljoenenbudget een paar procent kunt besparen, rechtvaardigt dat het advies en onderzoek dat nodig is om die optimalisatie te bereiken. Dat is precies de missie die Eyeon zichzelf heeft gesteld. 
In Aarle Rixtel onder de rook van Eindhoven en Philips werkt deze in planning gespecialiseerde consultancy firma voor de top van het Europese bedrijfsleven. In alle markten waarin het actief is onderhoudt het bureau een professional community: High tech, Food & FMCG, Process, Life Science en Care.

De vraag

Eyeon wil zelf op ieder gewenst moment een online magazine 'Forecasting and Planning ' kunnen invullen en publiceren.

De oplossing

Fullmoon heeft voor Eyeon templates ontwikkeld in het online magazine CMS Magzmaker waarmee op eenvoudige wijze nieuwe edities van het 'Forecasting and Planning Magazine' van Eyeon gevuld kunnen worden. De templates zijn met Eyeon besproken en vervolgens geoptimaliseerd voor gebruik. Na het volgen van de cursus voor webredacteuren kan Eyeon zelf aan de slag gaan. 

deel

Meer weten over digitale magazines maken?
Digitale magazines

Magzmaker - het online magazine CMS

Magzmaker-logo-180-witMet Magzmaker maak je webapps waarmee je in één keer je lezers op alle platforms bereikt. En je hoeft zelf geen HTML5 te kennen om fraaie pagina's te maken.
Alles over Magzmaker vind je op Magzmaker.com

Magzmaker magazine

Mis niets van de ontwikkelingen rond Magzmaker en online magazines. Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe edities van het Magzmaker magazine!