[De Redactie]

Januari 2017

Mag ik uw aandacht voor een magazine met toekomst?

De klant

[De Redactie] is een betrouwbare, professionele, innovatieve dienstverlener op het gebied van bemiddeling en werving & selectie. Het bureau richt zich op het samenbrengen van opdrachtgevers en kandidaten in redactie en communicatie.

De vraag

[De Redactie] vroeg Fullmoon een digitaal magazine te ontwerpen ter vervanging van het papieren blad, dat zij op regelmatige basis aan haar relaties verstuurd.

De oplossing

'Over vijf jaar barst het van nieuwe magazines', schreef print-oergesteente Rob van Vuure in zijn meest recente column op Platform Content. Nu de tijdschriftensector in zwaar weer zit, schetsen media-experts allerlei no future scenario's voor het magazine. Van Vuure ziet het anders: de toekomst van het tijdschrift hangt ervan af hoe wij het begrip straks definiëren. Wat een verfrissende visie!

De eerste editie van het e-magazine van De Redactie is in in die geest gemaakt. Met veel liefde en zorg. Een spannende primeur voor deze innovatieve dienstverlener op het gebied van bemiddeling en werving & selectie. En zeker geslaagd!

deel

Meer weten over digitale magazines maken?
Digitale magazines

Magzmaker - het online magazine CMS

Magzmaker-logo-180-witMet Magzmaker maak je webapps waarmee je in één keer je lezers op alle platforms bereikt. En je hoeft zelf geen HTML5 te kennen om fraaie pagina's te maken.
Alles over Magzmaker vind je op Magzmaker.com

Magzmaker magazine

Mis niets van de ontwikkelingen rond Magzmaker en online magazines. Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe edities van het Magzmaker magazine!