Jef richt zich op de vormgeving van Magzmaker magazines

Door: Renate Sombroek op 16 januari 2014

Jef richt zich op de vormgeving van Magzmaker magazines

Fullmoon is volop in ontwikkeling. We werken hard aan het succes van Magzmaker en mogen een aantal nieuwe collega's begroeten die zich op verschillende fronten met ons online magazine CMS bezig houden. Eén van hen is Jef Nollet. Hij werkt sinds een aantal maanden enthousiast bij Fullmoon als online magazine designer.

Met plezier stelt hij zich kort voor:

Ik ben Jef Nollet, 23 jaar en woon in Amsterdam. Op het moment volg ik een opleiding tot grafisch vormgever. Naast het volgen van deze opleiding richt ik me bij Fullmoon volledig op het online magazine CMS Magzmaker. De afgelopen maanden heb ik voornamelijk de functionaliteiten getest en heb ik al een flink aantal magazines voor klanten gemaakt. Ik denk wel een stuk of 15. Ik maak daarvoor templates voor de artikelen van hun magazines. Aan de hand van deze templates geef ik de klant een cursus zodat zij de volgende edities van hun magazine zelfstandig kunnen maken. Ik leer daarmee steeds beter wat de belangrijke punten zijn bij het ontwerpen voor online lezen en inspiratie. Daarnaast krijg ik inzicht in het ontwerpen voor diverse online kanalen en de relaties daartussen: niet alleen online magazines, maar ook websites en social media. 

Met hartelijke groet,
Jef Nollet


Volgende week stellen we Kimberley van Weerden aan u voor. Zij is druk bezig de nodige buzz over Magzmaker en Fullmoon te creëren.

deel

Zelf ook digitale magazines maken?
Digitale magazines

Reageer op deze blog

Type het getal ACHTIEN in cijfers.