Bartimeus.nl waarmerk drempelvrij prioriteit 2

Door: Caroline van Dijk op 10 augustus 2010

Bartimeus.nl waarmerk drempelvrij prioriteit 2

De website van Stichting Bartimeus voldoet sinds augustus 2010 aan de strenge richtlijnen ‘prioriteit 2' van de stichting Waarmerk drempelvrij.nl. Dit houdt in dat www.bartimeus.nl zeer goed toegankelijk is voor mensen met een functiebeperking. Denk aan mensen die slecht of niet kunnen zien of horen of mensen met een motorische stoornis.

Fullmoon is daarmee een van de zeer weinige Nederlandse websitebouwers met websites in het portfolio die voldoen aan deze prioriteit 2. Hiervoor hebben we flink geïnvesteerd in onze technische kennis en deze toegepast op de sites van onze klanten, waaronder Stichting Bartiméus.

Maar Drempelvrij is meer dan alleen techniek. Ook de redactie zal een inspanning moeten leveren om de website toegankelijk te maken en te houden. Fullmoon ondersteunt webredacties hierbij, zowel door aanpassingen in het CMS als door het geven van instructies en trainingen.

Overigens kent het Drempelsvrij maken van een website nog een welkome bonus. Omdat de site optimaal voldoet aan de webrichtlijnen, wordt deze ook op de meeste mobiele browsers goed tot zeer goed weergegeven.

deel

Meer weten? Bel (020 52.100.52) of mail ons of ga naar
het contactformulier

Reageer op deze blog

Type het getal ZESTIEN in cijfers.