Nieuwe films Movies that Matter festival online

Door: Renate Sombroek op 24 februari 2011

Nieuwe films Movies that Matter festival online

Het Movies that Matter festival 2011 vindt plaats van 24 tot en met 30 maart. Tijdens het festival presenteert Movies that Matter (MTM) jaarlijks zo'n zeventig human rights speelfilms en documentaires uit de hele wereld. De selectie voor dit jaar staat weer online en het programma van 2010 is verplaatst naar de nieuwe archiefsectie, zodat de beschrijvingen van deze films beschikbaar blijven.

Alle filmbeschrijvingen worden centraal binnen één database bijgehouden, die aan de website is gekoppeld. MTM wil in de toekomst haar gehele filmdatabase online beschikbaar gaan brengen binnen één geïntegreerde website.

Door de corporate site met de festivalsite te integreren krijgen alle activiteiten van MTM één en dezelfde uitstraling. Bezoekers krijgen daarbij een compleet overzicht van alle activiteiten van MTM. MTM organiseert naast het festival een landelijk film- en debatprogramma in acht Nederlandse filmtheaters, een jaarlijks human rights-filmprogramma op het IDFA en biedt verschillende educatieprogramma's aan.

Daarbij kan MTM door met behulp van Xsite de website te onderhouden efficiënter omgaan met de beschikbare redactionele capaciteit.

deel

Meer weten? Bel (020 52.100.52) of mail ons of ga naar
het contactformulier

Reageer op deze blog

Type het getal DRIE in cijfers.