Gezocht: Sales Executive (stage)

Door: Herman van Oorschot op 6 januari 2017

Gezocht: Sales Executive (stage)

Functie: stagiaire Marketing & sales
Opleidingsniveau: HBO / WO
Vanaf: zo snel mogelijk
Duur: 4 tot 12 maanden
Uren per week: 32-40 uur
Soort stage: Werkstage / afstudeerstage Commerciële Econonomie
Stagevergoeding: Ja


 
Magzmaker zoekt een Sales Executive (stage) 

Je doelgroep bereiken en raken. Daar is een online publicatie uitstekend geschikt voor. Magzmaker is de beste tool voor iedere organisatie die unieke online magazines maken wil. Met onze tool maak je online magazines responsive, interactief en persoonlijk. Als Sales Executive sta je rechtstreeks in contact met nieuwe klanten. Je zoekt en onderhoud actief contact met (potentiele) leads. Met jouw volhardendheid en energie zorg je ervoor dat organisaties online magazines toevoegen aan hun communicatiemix door middel van onze tool. 

Je functie 

Als Sales Executive ben je spin in het web als het gaat om de benadering en het contactonderhoud van potentiele klanten. Via onze marketing campagnes krijgen we leads binnen die jij gaat opvolgen. Maar je gaat ook actief op zoek naar potentiele klanten door middel van telefoon, e-mail en social media. Je doet voorstellen om marketing campagnes nog beter te laten aansluiten op jouw sales activiteiten. Jij bent medeverantwoordelijk voor alle leads in onze sales pijplijn. Je werkt in een klein en enthousiast team met korte lijnen. Jouw input om sales- en marketingprocessen te verbeteren wordt gewaardeerd en je neemt deel aan wekelijkse meetings. 

Hoe ziet jouw dag er nou concreet uit? 

- Je volgt leads op in onze sales pijplijn door middel van mail- en telefonisch contact; 

- Afspraken maken voor collega’s om productdemo’s op locatie te geven; 

- Medebeheer van social media met als doel leads genereren 

- In kaart brengen van klantbehoeften en de vertaling maken naar onze tool 

- Strategische voorstellen doen tot het verbeteren van de sales- en marketingprocessen 

Wie zoeken wij? 

Een doorzetter met tomeloze energie. Je staat met positieve energie continu in contact met potentiele klanten. Je kunt goed luisteren en in gesprekken met de klant verken je de mogelijkheden met elkaar. Je praat vanuit de inhoud, weet te inspireren en kan dit toepassen op het werkveld van je gesprekspartner. Je haalt plezier uit contact met klanten en bent prettig in omgang. Iedere dag wil je resultaat zien en je denkt graag mee op strategisch niveau. 

Ben je enthousiast? Herken je jezelf? 

Stuur ons dan nu een mailtje met je motivatie via falco@magzmaker.com om deze stageplek te bemachtigen! 

www.magzmaker.com 

deel

Ben jij de intern die wij zoeken?
Mail je CV + motivatie

Reacties

Evelynsic op 26 juli 2023:
Ik sta versteld van het diverse aanbod aan online fondsenwervende activiteiten op Whydonate. Van persoonlijke projecten tot grootschalige campagnes, er is voor elk wat wils om bij te dragen aan een betere toekomst. https:whydonate.comblog15-online-fondsenwerving-activiteiten

Reageer op deze blog

Type het getal ZESTIEN in cijfers.