Eyeon

November 2011

Grote bedrijven helpen complexe processen te controleren.

De klant

Vooral grote organisaties profiteren van het optimaliseren van hun planningsprocessen. Een kwestie van schaalgrootte. Als je op een miljoenenbudget een paar procent kunt besparen, rechtvaardigt dat het advies en onderzoek dat nodig is om die optimalisatie te bereiken. Dat is precies de missie die Eyeon zichzelf heeft gesteld.
In Aarle Rixtel onder de rook van Eindhoven en Philips werkt deze in planning gespecialiseerde consultancy firma voor de top van het Europese bedrijfsleven. In alle markten waarin het actief is onderhoudt het bureau een professional community: High tech, Food & FMCG, Process, Life Science en Care.

De vraag

Tot nu toe kwamen deze communities een paar keer per jaar bijeen op Casteel Croy waar Eyeon is gevestigd. Het bureau vroeg Fullmoon een corporate website te ontwerpen waarin op termijn deze communities ook online onderdak kunnen vinden.

De oplossing

We ontwierpen een platform waarin de verschillende marktcommunities een eigen ingang hebben. In een volgende fase zullen leden zich via hun LinkedIn account toegang tot de communities kunnen krijgen. Ze kunnen hier discussiëren en documenten en andere informatie delen. De online communities zullen ook een belangrijke rol gaan spelen bij de voorbereiding van en communicatie rond de offline bijeenkomsten op kasteel Croy.

deel

Een website, app, magazine, advies of workshop?
Vrijblijvende offerte?