NSO | branchevereniging

Januari 2012

Belangen behartigen voor ondernemers in de tabaksbranche.

De NSO behartigt de collectieve belangen van de tabaks- en gemaksdetailhandel en verzorgt individuele dienstverlening aan ondernemers in de branche, zowel authentieke tabaksspeciaalzaken alsmoderne gemakswinkels met een breed assortiment. Meer dan de helft van alle Nederlanders bezoekt deze winkels wekelijks. Ongeveer 80% van de ondernemers uit de tabaksdetailhandel is bij de NSO aangesloten.

Samen met uitgever Vakmedianet ontwikkelde Fullmoon voor NSO een nieuw communicatieplatform bestaande uit een nieuw vakblad, Tabak2day, en een nieuwe website. Het platform ondersteunt de communicatie tussen vereniging, leden en andere belanghebbenden.

De website is het belangrijkste informatiekanaal voor de ondersteuning van ondernemers in de branche op het gebied van met name ondernemen, personeel en het assortiment.

Behalve tabaksdetailhandel.nl maken ook twee speciale sites deel uit van het platform: www.invuurenvlam.nu (voor startende ondernemers) en www.tabakplus.nl (ondersteunt de gelijknamige beurs).

Fullmoon was in dit project verantwoordelijk voor online strategie, design en de realisatie in het CMS Xsite.

deel

Gerelateerde blogs


Een website, app, magazine, advies of workshop?
Vrijblijvende offerte?