Partners

Partners

Fullmoon heeft veel in huis, maar in sommige gevallen werken we graag samen met een partner.

Journalistieke insteek?
Een goede communicatiestrategie?

Gebrek aan teksen of content voor je website of magazine? Wij bieden graag hulp en werken hiervoor samen met onze communicatiepartners:

BKK / Door vriendschap sterker

Bbk-doorvriendschapsterker-logo-2

BKK / Door vriendschap sterker zet communicatie in als een 'force for good'. Een full service dat alles onder één dak heeft om communicatie te versterken: een goede communicatiestrategie, een socialcampagne, PR-boost of een ijzersterk concept? Of... alles tegelijk? 

Maters&Hermsen

MhMaters & Hermsen is al twintig jaar toonaangevend in bedrijfsjournalistiek met opdrachtgevers uit zowel het bedrijfsleven als uit de (semi)overheid en de non-profitsector. 

[De Redactie]

Deredactie-s[De Redactie] brengt talent en organisaties samen, voor een korte klus of langdurige samenwerking. [De Redactie] biedt flexibele oplossingen op maat. Door detachering van interim communicatieprofessionals of (web)redacteuren, of met productie en coördinatie van content. 

E-mail marketing

SpotlerEen van de krachtigste middelen om het contact met jouw doelgroep te onderhouden en hen naar je website of online magazine te laten terugkeren is nog altijd de e-mail nieuwsbrief. Spotler ontwikkelt en levert e-mail marketing automation software en helpt meer dan 5.000 gebruikers in Nederland om e-mail marketing en marketing automation effectief in te zetten. 

Fullmoon kan je helpen met het ontwerp van de templates en als je wilt maken we je nieuwsbrief op en plannen we ook mailings in.

Online delen en samenwerken

ViadeskOp zoek naar een omgeving waarin je slim samen kunt werken?
Wij kunnen u de ViaDesk omgeving aanbevelen. Regelmatig onderling contact, duidelijke afspraken, behalen van resultaten, evalueren, etc. Samenwerken in Viadesk biedt al deze mogelijkheden. En alles blijft overzichtelijk, ook als u werkt aan een project over organisatiegrenzen heen.

Meer weten over samenwerken?
Neem contact op