.
Logo Fullmoon 23 april 2013
 

In dit nummer: Magzmaker | onderhanden werk | sterk intranet | CMS op maat | stagiair gezocht

  Magzmaker, een cms voor online magazines  
 
logo Magzmaker

Blijf op de hoogteDigitale, online magazines winnen snel in populariteit. Tablets zijn perfect voor de lean back consumptie van magazines en andere online media. Magzmaker is een platform waarmee je zélf de templates voor je magazine kunt ontwerpen. Ontwikkeld door Fullmoon en HTML5 gebaseerd. Zo ontwerp je één keer een magazine en publiceer je het simultaan op PC, iOs, Android etc.

> Lees meer
 
 
  Onderhanden werk  
 
Onderhanden werk

Fullmoon werkt deze voorjaarsmaanden enthousiast aan - ondermeer - een tweetal WordPress projecten, een website in Drupal en twee projecten in Xsite. In WordPress bouwen we een actiesite en een B2B knowledge base die toegankelijk is op de mobiele platforms. In Drupal realiseren we de nieuwe site voor het Nederlands tandartsenblad. Voor Kunstgebouw bouwen we aan het Kunstmenu. Een site voor docenten en leerlingen rondom een kunstactiviteit in de klas. Ook voor Quarantainenet heeft Fullmoon een nieuwe website in Xsite gerealiseerd.

> Lees meer
 
 
  Wat maakt een intranet sterk?  
 
Wat maakt een intranet sterk?

Het belang van een intranet wordt door steeds meer organisaties erkend. Maar wat maakt een intranet effectief? De NN/g (Nielsen Norman Group) beoordeelt jaarlijks honderden intranetten op design en bruikbaarheid en publiceert in het Intranet Design Annual de tien intranetten die volgens hen het beste van het afgelopen jaar waren. Op basis van de sterke punten van de uitverkoren intranetten van dit jaar en onze eigen ervaringen hebben we een lijst van aanbevelingen voor een sterk intranet opgesteld.

> Lees meer
 
 
  Kies een content management systeem op maat  
 
Op ieder potje past een dekseltje: een content management systeem op maat

Ook al zijn wij bij Fullmoon trots op het gebruiksgemak en de mogelijkheden die ons eigen Fullmoon CMS Xsite biedt, we werken ook graag met andere content management systemen. Zo hebben we voldoende ervaring met WordPressDrupal en MicroSoft SharePoint implementaties. Voor ieder traject is een eigen afweging te maken. Wij adviseren u graag hierin

> Lees meer
 
 
  Gezocht: stagiair grafische vormgeving  
 
stagiair grafische vormgeving gezocht

Fullmoon ontwerpt uitdagende online publicaties. We zijn daarom op zoek naar een gedreven (toekomstig) grafisch ontwerper, die de ambitie heeft zich te specialiseren in digitale magazines. Die niet alleen doorbladerbare PDF's wil maken maar een interactieve beleving wil vormgeven.

> Lees meer
 
 
Fullmoon Simply Interactive | Kostverlorenstraat 19B | 1052 GT Amsterdam | Tel: 020-5210052
mail@fullmoon.nl | www.fullmoon.nl
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier om u af te melden.