Fullmoon nieuwjaarsborrel met verrassing

Door: Herman van Oorschot op 22 januari 2013

Fullmoon nieuwjaarsborrel met verrassing

Op donderdag 17 januari was het tijd voor de Fullmoon nieuwsjaarsborrel 2013. Het was gezellig druk en we mochten veel van onze bevriende relaties verwelkomen. Niet iedereen zien we geregeld en het was vooral ook leuk om de gezichten achter de telefoongesprekken weer eens in levende lijve te ontmoeten. Het wel en wee van het afgelopen jaar en de plannen voor het komende jaar konden onder het genot van bubbels en de door Cucina Casalinga prachtig opgemaakte hapjes weer eens rustig doorgesproken worden. 

Ook hebben we een tipje van de sluier opgelicht van onze plannen voor 2013. Natuurlijk blijven wij met plezier werken aan effectieve websites en applicaties die de doelgroep van onze klanten raken. Daarnaast hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe tool voor het zelf samenstellen en publiceren van online magazines. In een korte presentatie werden de belangrijkste eigenschappen van deze digital magazine maker, gebaseerd op HTML5, toegelicht.

Alle leuke gesprekken hebben er voor gezorgd dat wij met veel plezier op een geslaagde borrel kunnen terugkijken. We willen alle aanwezigen dan ook hartelijk bedanken voor hun komst! Mocht je de borrel hebben gemist en wil je toch eens bijpraten over jouw plannen voor 2013? Kom dan gerust eens langs voor een kop koffie!

En anders zien we je graag terug op de volgende borrel!

deel

Bijpraten?
Neem contact op

Reageer op deze blog

Type het getal NEGENTIEN in cijfers.