Wat staat er op het Cultuurme.nu?

Door: Bart Brugmans op 15 november 2010

Wat staat er op het Cultuurme.nu?

Kunstgebouw ondersteunt cultuureducatie in Zuid-Holland. Fullmoon verzorgde voor én met Kunstgebouw het concept, de vormgeving en het interactieontwerp voor www.cultuurme.nu. Deze website brengt vanaf het najaar van 2010 het cultuuraanbod van Zuid-Holland in kaart ten behoeven van het primair en voorgezet onderwijs in de regio. Behalve informatie geeft de site vooral ook inspiratie.

Leraren CKV in Zuid-Holland hebben het op www.cultuurme.nu voor het kiezen: de website biedt inspiratie en maakt een snelle, effectieve keuze het ruime aanbod mogelijk door te filteren op criteria als prijs, locatie, type evenement en niveau en interesses van de leerlingen.

Cultuurme.nu is bovendien een platform waarop de leerkracht zelf ook zijn waardering, verslag of foto's van het evenement kwijt kan. En dat is weer handig voor collega's die zelf naar een passend project op zoek zijn.

Fullmoon heeft Cultuurme.nu zodanig ontworpen dat inspiratie en informatie goed met elkaar in balans zijn. Daarvoor zijn in een workshop met opdrachtgever Kunstgebouw Zuid-Holland de wensen en eisen vertaald in de uitgangspunten voor het interactie- en grafisch ontwerp van de website.

Cultuurme.nu is vanaf eind november 2010 online.

deel

Meer weten? Bel (020 52.100.52) of mail ons of ga naar
het contactformulier

Reageer op deze blog

Type het getal TWAALF in cijfers.