Fullmoon lab

Fullmoon lab

Whitepaper 7 Voordelen van een online magazine

Dit whitepaper brengt de voordelen van de inzet van een online magazine voor de contentmarketing van organisaties in kaart.

Wij hebben ons daarbij laten inspireren door mensen als Bill Gates, Lewis Howes, Mark Zuckerberg en vele andere. En op onze beurt willen we jou weer inspireren. We delen onze ervaringen en inzichten graag. Want zoals Michael Stelzner zegt: “When you serve others, you’ll grow. It really is that simple.”

We hopen dat dit whitepaper je helpt bij het maken van de juiste keuzes.

Vraag aan op Magzmaker.com

Whitepaper 7 keuzes rond een digitaal magazine

Als organisatie ben je steeds op zoek naar manieren om je doelgroep nog beter en effectiever te bereiken. Daarbij houd je het communicatiedoel nauwlettend in de gaten. Wat wil je communiceren en vooral waarom wil je dat communiceren? Tegelijk vraagt de consument steeds meer tijd van organisaties en wordt steeds veeleisender. Consumenten willen gehoord worden en het gevoel hebben dat er zorgvuldig en transparant met hen wordt gecommuniceerd.

Een online magazine, speciaal ontworpen voor deze veeleisende (potentiële) klant, kan inspelen op die behoefte aan transparantie en / of diepgang. Het biedt de mogelijkheid om via rijke content, in aanvulling op je website(s) en social kanalen, te bouwen aan een goede relatie met je doelgroep, inspiratie te bieden en het gewenste imago rondom je merk te creëren.

Wij vertellen je graag meer over de 7 keuzes waarmee je te maken krijgt wanneer je eenmaal besloten hebt om een digitaal magazine in je (online) communicatiemix op te nemen. Door het maken van de juiste keuzes vergroot je je kans op online succes aanzienlijk.

Vraag aan op Magzmaker.com

Workshops


Fullmoon heeft op basis van zijn expertise en ervaring verschillende workshops ontwikkeld: Online strategie en concept, Sociale media en de website, Contentbeheer, Website optimalisatie en Schrijven voor het internet.
Lees meer

Meer weten over onze workshops?
Workshops