Partners

Partners

Fullmoon heeft veel in huis, maar in sommige gevallen werken we graag samen met een partner.

Online delen en samenwerken

Op zoek naar een omgeving waarin je slim samen kunt werken? Wij kunnen u de ViaDesk omgeving aanbevelen. Regelmatig onderling contact, duidelijke afspraken, behalen van resultaten, evalueren, etc. Samenwerken in Viadesk biedt al deze mogelijkheden. En alles blijft overzichtelijk, ook als u werkt aan een project over organisatiegrenzen heen.

Google optimized website teksten

Beter vindbaar zijn door middel van een hogere ranking heeft veel te maken met de juiste content op de juiste websites. Relevante content met de juiste keywords en de dichtheid hiervan vormen de basis voor Search Engine Optimization (SEO). Samen met onze partner L&DJ PR analyseren, redigeren en schrijven wij uw website teksten op basis van een aantal specifieke SEO-richtlijnen.

L&DJ PR heeft jarenlange ervaring met het schrijven van website teksten, teksten voor nieuwsbrieven, blogs, referentie artikelen, persberichten, journalistieke producties alsmede advertenties en advertorials. Onze SEO-specialist maakt een analyse van uw website op basis van de gewenste keywords en zoekresultaten en geeft adviezen voor verbetering. Deze worden dan door tekstschrijvers met inhoudelijke en SEO kennis snel en effectief uitgevoerd. Kortom: een grondige aanpak voor betere vindbaarheid en meer resultaat!    

Sharepoint implementaties

Fullmoon werkt graag mee als partner in SharePoint trajecten en kan helpen uw portal effectief en daarmee uw investering rendabel te maken. Op verschillende punten in het proces bieden wij een communicatieve aanvulling op de technische Sharepoint implementatiepartner:

  • Conceptfase: workshop online strategie en concept
  • Implementatiefase: User interface design (interactie ontwerp en grafisch ontwerp)
  • Opleveringsfase: Gebruiksonderzoek en adoptie-ondersteuning

Meer over Sharepoint

Meer weten over samenwerken?
Neem contact op